Vi er HRM Kompetanse

HRM Kompetanse er et landsdekkende kompetansesamarbeid, hvor fellesnevneren er at vi alle brenner for god og effektiv HR.

Vi vet at mange virksomheter har utviklingspotensiale mht. bruk av digitale systemer, og at det vil være både korte og lange gevinster i både ta fullt i bruk systemene en allerede har, men også gjør en vurdering av hvilken systemstøtte som skal til for å maksimere gevinsten ytterligere.

 • Tore Heitmann-Hansen
  Tore Heitmann-Hansen Partner & Styreleder, Oslo

  Tore Heitmann-Hansen i HRM Kompetanse AS brenner for HR og vil hjelpe din virksomhet med å forenkle og effektivisere gjennom digitalisering.

  Han har over 30 års erfaring innen ulike IT og HR selskaper med bred erfaring på både teknisk, utvikling og forretningsmessig måte.

  De siste 15 årene har han jobbet innenfor HCM og HR området med både strategisk og operativ rådgivning. Det å forstå den enkeltes virksomhets utfordringer og behov, samt utarbeide gode løsningsforslag sammen med kundene er en av hans styrker.

  Han har erfaring med å forstå HCM-prosessen i norske og internasjonale selskaper, og har oversikt over leverandører av HCM programvare og løsninger.

 • Thomas B. Hegvik
  Thomas B. Hegvik Partner, Vestfold

  Thomas Bakke Hegvik i HRM Kompetanse AS.

  Han brenner for å ha mennesket, uansett forutsetninger, i fokus.

  Alle kan lære og vokse som mennesker.

  Thomas har 15 års erfaring fra finans, undervisning og HR.

  Elsker å finne muligheter i hverdagsproblemer.

  Han har en Bachelor i økonomiske og administrative fag, i tillegg har han en lærerutdannelse med spesialisering innen økonomi og spesialpedagogikk.

 • Marte Heitmann
  Marte Heitmann Partner, Oslo

  Marte Heitmann i HRM Kompetanse brenner for menneskers evne til å utvikle seg og bidra positivt til sitt miljø.

  En god arbeidskultur der de ansatte er motiverte og har tilgang på kompetansen de trenger er essensielt for både trivsel og resultater, og digitale verktøy kan hjelpe oss å kvalitetssikre, forenkle og effektivisere disse prosessene.

  Marte har erfaring fra HR innenfor finans og arbeid innen helsesektoren. Hun tar en mastergrad innen Innovasjon og Entreprenørskap og har en Bachelor i HR, Organisasjonspsykologi og ledelse med tilleggsfag innen økonomi og finans.

 • Kurt Sverre Knudtsen
  Kurt Sverre Knudtsen Partner & Styremedlem, Tromsø

  Motto: «Skape merverdi ved å se etter det særegne i hvert menneske»

  Hovedfokus på ledelse og forretningsutvikling, teamutvikling, Coaching, strategiprosesser, salg og markedsledelse og styrearbeid.

  Kurt har 38 års ledererfaring, både nasjonalt og internasjonalt. For Kurt er det viktig at alle prosesser er skreddersøm og at kunder opplever han å være tett på under hele prosessen. Kurt har lang erfaring med å lede og gjennomføre komplekse prosesser, bidra til menneskelig vekst og læring. Kurt har bred styrekompetanse fra flere ulike bransjer og benyttes ofte  som samtalepartner og Coach. Kurt er sertifisert bruker av en rekke arbeidspsykologiske kartleggingsverktøy. Han er populær som foredragsholder og benyttes  av både  «UiT» og  av næringslivet i Nord-Norge.

 • Poul Bjørn
  Poul Bjørn Partner, København

  I believe the integrated approach to communication. It’s the most effective and cost effective way to reach and connect to an audience.

  And to me it’s not just a theory – I have achieved enduring client relationship and success for more than a decade.

 • Tore Heitmann-Hansen
  Tore Heitmann-Hansen Partner & Styreleder, Oslo

  Det å forstå den enkeltes virksomhets utfordringer og behov, samt utarbeide gode løsningsforslag sammen med kundene er en av Tores største styrker.

 • Thomas B. Hegvik
  Thomas B. Hegvik Partner, Sandefjord

  Har 15 års erfaring fra finans, undervisning og HR. Elsker å finne muligheter i hverdagsproblemer. Brenner for å ha mennesket i fokus.

   

 • Marte Heitmann
  Marte Heitmann Partner, Oslo

  Erfaring fra HR innenfor finans- og helsesektoren. Hun jobber med en mastergrad innen Innovasjon og Entreprenørskap og har en Bachelor i HR.

 • Melita Ringvold
  Melita Ringvold Partner & Styremedlem, Oslo

  Hun har 15 års erfaring som leder innen bærekraft, kommunikasjon, posisjonering og politikk. Lang erfaring med å rådgi ulike toppledere og rapportere til styrer og lede i ulike organisasjoner.

 • Kurt Sverre Knudtsen
  Kurt Sverre Knudtsen Partner & Styremedlem, Tromsø

  Kurt har 38 års ledererfaring. For Kurt er det viktig at alle prosesser er skreddersøm og at kunder opplever han å være tett på under hele prosessen.

 • Poul Bjørn
  Poul Bjørn Partner, København

  Jeg tror på den integrerte tilnærmingen til kommunikasjon. Det er den mest effektive og kostnadseffektive måten å få kontakt med et publikum på.

ØNSKER DU Å MELDE DEG PÅ ET WEBINAR?

Vi har planlagt en rekke webinarer som vil bli lagt ut. Bruk vårt kontaktskjema hvis du vil vite mer.

Ellers kan du registrere deg for vårt nyhetsbrev, som også informerer deg om våre aktiviteter.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Kontakt oss

Vi er ikke rundt akkurat nå. Men du kan sende oss en e-post, og vi kommer tilbake til deg, så snart som mulig.

Not readable? Change text. captcha txt