Vi er HRM Kompetanse

HRM Kompetanse er et landsdekkende kompetansesamarbeid, hvor fellesnevneren er, at vi alle brenner for god og effektiv HR.

Vi vet, at mange virksomheter hare utviklingspotensiale mht bruk av digitale systemer, og at det vil være både korte og lange gevinster i å både ta fullt i bruk systemerne en allerede har, men også gjør vurdering av hvilken systemstøtte som skal til for å maksimere gevinsten ytterligere.

 • Kine Aasheim Partner. Sørlandet

  Kines HR misjon er å gjøre HR enkelt og forståelig. Kine kan HR fra A til Å, har 16 års erfaring fra HR innen både offentlig og privat sektor, og 10 års erfaring som leder. I 2016 etablerte hun dinHR AS, som leverer HR tjenester, lederutvikling, teamutvikling, coaching, kurs og foredrag.

  Kine er digitaliseringsentusiast, og er opptatt av effektiv og riktig hverdagsledelse og god medarbeideroppfølging.

  Av faglig bakgrunn har hun mastergrad i administrasjon og ledelse, er utdannet coach, og har innehatt roller som daglig leder, linjeleder, HR rådgiver og leder av HR funksjon.

 • Beate Håvet Partner, Vestfold

  Beate Håvet i Bea Kompetanse AS

  Brenner for HR-faget, samt god og rettferdig medarbeiderhåndtering.
  Gjennom Bea Kompetanse AS tilbyr hun et bredt spekter av HR-tjenester, herunder rekruttering, lederstøtte, omorganisering, medarbeideroppfølging og kompetansestyring. Hun bistår også med økonomiske og administrative tjenester, samt kvalitetssystemer.

  Beate har 13 års ledererfaring innen HR og økonomi, erfaring fra ledergrupper i rollen som HR-leder. I tillegg har hun erfaring fra IT-bransjen hvor hun har jobbet med rådgivning, opplæring og implementering av IT-systemer innen HR/lønn og økonomi.

  Beate har Bachelor of Management fra BI og tilleggsutdannelse i arbeidsrett, personalledelse og kompetanseledelse.

 • REIDAR SKJØTHAUG
  REIDAR SKJØTHAUG PARTNER, OSLO

  Reidar Skjøthaug, i Workforce Management Partner AS

  Med lang erfaring innen fagområdet Workforce Management (WFM) vil jeg kunne bistå både privat og offentlig sektor rådgivning innen prosessforbedring og valg av verktøy for å oppnå målsettingene. Bidra til å sikre at rett person, med riktig kompetanse er tilgjengelig i rett tid.

  Erfaring innen salg, ledelse og forretningsutvikling av løsninger innen HRM og WFM baserte løsninger både nasjonalt og internasjonalt til både små, mellomstore og store virksomheter. Innehar god og oppdatert informasjon om aktuelle leverandører og løsninger som er tilgjengelig i markedet

 • Tore Heitmann-Hansen
  Tore Heitmann-Hansen Partner, Oslo

  Tore Heitmann-Hansen i HRM Kompetanse AS brenner for HR og vil hjelpe din virksomhet med å forenkle og effektivisere gjennom digitalisering.

  Han har over 30 års erfaring innen ulike IT og HR selskaper med bred erfaring på både teknisk, utvikling og forretningsmessig måte.

  De siste 15 årene har han jobbet innenfor HCM og HR området med både strategisk og operativ rådgivning. Det å forstå den enkeltes virksomhets utfordringer og behov, samt utarbeide gode løsningsforslag sammen med kundene er en av hans styrker.

  Han har erfaring med å forstå HCM-prosessen i norske og internasjonale selskaper, og har oversikt over leverandører av HCM programvare og løsninger.

 • Dagrun Bye
  Dagrun Bye Partner, Nordvestlandet

  Dagrun Weglo Bye i D-RÅD AS
  “brenner for motiverte medarbeidere”

  Hun har over 15 års ledererfaring innen ulike virksomheter som  IT-selskaper, helse- og bedriftshelsetjeneste.

  Hun har som leder bred erfaring innenfor operativ drift, personalansvar, ned-/oppbemanning og virtuell ledelse.

  Oppkjøp og implementering av bedrifter, omstrukturering og bygging av ny internasjonal avdeling innenfor nytt forretningsområde er også områder hun har god erfaring med.

  I tillegg har hun jobbet med salg og kundeansvar samt implementering, opplæring og rådgivning innen fagsystemer helse og HRM systemer i privat og offentlig sektor.

 • Tom Espen Syrrist
  Tom Espen Syrrist Partner, Vestfold

  Markedsføring og bedriftsøkonomiske fag samt spesialisering innen «Endringsledelse», og «Key Account Management og personlig salg» og ”prosjektledelse”

  Salgs- og lederstillinger i både salgs- og produksjonsbedrifter med salg til privatpersoner, butikker, kjeder, bedrifter og offentlige etater. Var foreleser på handelshøyskolene BI i Vestfold, Telemark og Drammen i mange år.

 • Tiina Tinjar
  Tiina Tinjar Partner, Oslo

  Tiina Tinjar er overbevist om, at mennesker er den eneste dynamiske konkurranseevnen til en bedrift.

  Hun er HR/rekrutteringskonsulent og har åtte års erfaring og kunnskap innen HR – HR politikk, HR administrasjon, kompetansekartlegging og stillingsbeskrivelser, HR prosesser og rutiner, onboarding og offboarding og rekruttering fra A til Å.

  Hun har Master in Business Administration med spesialisering i HR og tilleggsutdannelse innen pedagogikk og psykologi.

 • Poul Bjørn
  Poul Bjørn Partner, København

  I believe the integrated approach to communication. It’s the most effective and cost effective way to reach and connect to an audience.

  And to me it’s not just a theory – I have achieved enduring client relationship and success for more than a decade.

 • Elisabeth Figenschau Partner, Troms

  Vekst og utvikling gjennom respektfull og anerkjennende dialog». Elisabeth brenner for organisasjonsutvikling og utvikling av de menneskelige ressursene i organisasjoner. Hun har erfaring blant annet fra omstillings- og endringsprosesser, utvikling av bedriftskultur, samspill og arbeidsmiljø, samt forebygging og håndtering av konflikter. Elisabeth leverer kurs og foredrag på bestilling. Hennes store passion er å se andre lykkes. Hun er gjerne samtalepartner og veileder når du ønsker utvikling eller kjenner at det er nyttig å ha noen å reflektere sammen med.

 • Mette Ryen
  Mette Ryen Partner, Akershus

  Jeg tilbyr tjenester innen Human ResourceManagement og brenner for at organisasjoner skal ha en strategisk kompetanseutvikling. Jeg har de gode verktøyene for å digitalisere medarbeideroppfølgingen og for digitaliserte læringsplattformer.

ØNSKER DU Å MELDE DEG PÅ ET WEBINAR?

Vi har planlagt en rekke webinarer som vil bli lagt ut på nettet høsten 2019. Bruk vårt kontaktskjema hvis du vil vite mer.

Ellers kan du registrere deg for vårt nyhetsbrev, som også informerer deg om våre nettsider.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Kontakt oss

Vi er ikke rundt akkurat nå. Men du kan sende oss en e-post, og vi kommer tilbake til deg, så snart som mulig.

Not readable? Change text. captcha txt